Tramvaiul „vatmanului” Pep distruge „masina mica” a soferului Mircea Lucescu

Un vechi proverb arab spune ca „leul batran ajunge de rasul cainilor”. Cu tot respectul pentru Mircea Lucescu dar, la un scor de 7 la 0 sa introduci aceleasi placi uzate despre arbitraj in acelasi discurs tern si neobiectiv nu faci decat sa starnesti zambete dezaprobatoare. Eram curios daca, in cazul in care va pierde la scor va repeta prostia asta. Bineinteles ca nea Mircea nu se dezminte : „echipele mari sunt ajutate sa castige”. Pai, nea Mircea, tu de ce nu ai o echipa mare? Bugete de transferuri ai avut, jucatori in nationala Braziliei ai avut si ai (desi parca nici Brazilia nu mai e ce a fost pe plaja selectiei), liniste pentru performanta a fost exceptand aceasta perioada tulbure din istoria Ucrainei.  Am tot respectul pentru ce a facut Mircea Lucescu dar de la ce performante a avut si pana la ce crede dansul ca a avut este o cale destul de lunga. O cupa Uefa cu transferuri de 50 de milioane de euro pe sezon cred ca ar fi putut castiga orice antrenor pana la urma. Asta ca sa nu mai amintesc parerea jucatorilor interisti despre el si despre scurta perioada cand a antrenat pe Inter Milano. 

Nu am nimic personal cu antrenorul Mircea Lucescu, mai ales ca performantele lui au venit pe un fond in care niciun antrenor roman nu a reusit mare lucru pe unde a fost. Dar eu zic ca lucrurile trebuie privite obiectiv intotdeauna si ca e penibil sa te scuzi si sa dai vina pe altii pentru esecurile tale. 
Intr-adevar au evoluat in 10 dar dupa o eliminare justa. Dar nu au contat deloc pe nicio faza, e drept si datorita faptului ca Bayern nu este Metalurg sau Volin. Iar, in ciuda investitiilor facute, Sahtior arata ca o ruda saraca o fotbalului mare din Europa. 

Articolul 'Tramvaiul „vatmanului” Pep distruge „masina mica” a soferului Mircea Lucescu' nu are nici un comentariu

Fii primul care comenteaza acest articol!

Scrie ceva despre acest articol

Adresa de email nu va fi publicata.

Web development by Roweb

Blog de fotbal online