Stiri, ganduri….

O perioada saraca in fotbal in aceasta perioada. In fotbal “oficial” ca sa zic asa. Cateva amicale. Atentatele alea dupa care toata lumea comemoreaza nefericitii. Mai ales lumea care nu e implicata decat prin intermediul retelelor de socializare. Stiri putine, mai mult mondene,si pe L’equipe, si pe As, si pe Marca si pe toate.
Lumea fotbalului e devastata de pierderea singurului om care a reusit in fotbal cu doua meserii : jucator si antrenor. Johan Cruiff.
“Pinalti” trebuia cumva sa ii prinda din urma pe baietii de la lot. Lotul “dosarul transferurilor”. Trei ani si vreo 3,9 milioane de euro amenda. Sta bine fata de altii. Daca mai era legea in vigoare, ne putea scrie si dansul niste carti. Fotbal, politica, afaceri dubioase, ce mai, un roman adevarat. Un scandal cu vreo secretara batuta si violata cu voia ei si gata, e totul complet.
Dupa cum preconizam la inceputul sezonului, o echipa din play-out va juca in cupele europene. Nu preconizam, facea doar un scenariu in care toate insolventele ajungeau in play-off.
Cernat, Sanmartean,Ionut Lutu, Denis Serban, Alin Stoica, Plesan dupa golul cu Germania, Mutu. I-a venit lui Stanciu randul sa fie noul Hagi.
Burleanu vorbeste ca un patron de club, spunandu-ne ca in meciul cu Spania vom face alt meci. Vom fi agresivi. Agresivi in aparare cred. Vom lua cateva galbene in startul partidei. Ar trebui sa lase declaratiile astea dupa parerea mea, si sa ne lase, mai ales dupa cantonamentul din iarna. Ar putea chiar sa ne lase de tot.
Adam Johnson a primit sase ani de inchisoare pentru intretinere de relatii sexuale cu minori. S-a terminat cariera internationalului englez. Iar la puscarie din pacate toti sunt majori. Cam nasol.
Azi e ziua lui Mitea. De fiecare data cand citim despre el ne pare rau si spunem ca putea ajunge mare. Daca putea ajungea. N-a putut, din diverse motive. Unul e din pacate si lipsa de valoare.
ACS Poli mai are sa-l contacteze pe Emerich Jenei. Nu vrea nimeni sa mai vina la ei. S-au saturat toti de voluntariat.

Articolul 'Stiri, ganduri….' are 2 comentarii

  1. 25 martie 2016 -- 7:18 am Robert M. Gabriel Popa

    Fain, îmi place cum ai abordat fiecare subiect în parte. La ACS Poli ar putea să antreneze inclusiv edilul Timișoarei. Puțină muncă în folosul comunității nu i-ar strica, așa-i ?

    Raspunde

  2. 26 martie 2016 -- 8:29 am Robert M. Gabriel Popa

    Asta e realitatea, nu face nimeni nimic pentru fotbal sau pentru alte sporturi. Toți investitorii, fie ei privați sau de la stat, nu caută decât să-și urmărească interesul. Puțin le pasă de soarta jucătorilor sau de fani, căci, la urma urmei, fotbalul fără public e fără sens. Pe mine mă deranjează foarte mult că nimeni nu caută să atragă suporterii către stadion, căci ei aduc atât sprijin moral, cât și financiar echipelor favorite. În Premier League, Ligue 1 sau Bundesliga, formațiile de top își asigură o bună parte a bugetului numai din abonamentele vândute fanilor. La noi e fix praful de pe tobă. Fani puțini, jucători cu restanțe salariale, de unde să mai aibă chef de joc ? E păcat și de Craiova, că avea o echipă puternică pe când jucau acolo frații Costea, Dorel Stoica și alții. Despre Poli ce să mai zic ? Dezastru.

    Raspunde


Scrie ceva despre acest articol

Adresa de email nu va fi publicata.

Web development by Roweb

Blog de fotbal online