Liga 1 la inceput de 2018 – Concordia Chiajna

Nu mai stiu de cate sezoane Concordia Chiajna e prima peste linie. Nici nu are cum altfel. Dar daca anii trecuti aveau jucatori care participau chiar si la cateva retrogradari fiecare, sezonul asta parca stau ceva mai bine. Nu mai sunt jucatori de la retrogradate, majoritatea sunt jucatori care nu au facut fata la alte echipe. In special la Dinamo, daca ne uitam la Barboianu, Marc, Cristescu, Bumba, Bawab, Batin. Cam multi si majoritatea au trecut in istoria recenta si neagra a lui Dinamo. Nu il pun pe Balgradean pentru ca el era titular in momentul in care a plecat la Craiova. Dar e pe picior de plecare vad.
Mutarea proasta inca din sezonul trecut a fost aducerea lui Alexa (un antrenor care nu pare sa faca fata in Liga 1), care abia a salvat echipa in ultima etapa, intr-un meci disputat cu Voluntari la Pitesti si care… sa zicem ca a fost cum a fost. A mai si fost mentinut pana in al 12-lea ceas. Iar salvarea asteptata de la Miriuta a venit sub alta forma. Aceea ca a plecat singur, nu au trebuit sa il dea afara.
Ca din joben l-au scos pe Ion Moldovan, un antrenor care nu mai era demult la moda in Liga 1 si care a reusit sa redreseze situatia atunci cand nimeni nu se mai astepta. Cateodata, fac treaba buna si antrenorii din vechea garda. Ma refer la Popa, Multescu, Neagoe. De! Cine n-are batrani sa-si cumpere! Scapa si Chiajna de la retrogradare. Poate chiar mai sus de prima peste linie. Bine, o echipa cam cum as vedea-o eu adica : Caparco (daca tot a plecat Pufi) – Barboianu, Marc, Albu, Fota – Deaconu, Vasile Gheorghe, Gradinaru, Bumba – si in fata unul din minunatii Pena, Batin sau Bud cred ca ar face fata cu brio in prima divizie. Doar ca ei nu prea o vad asa si nici nu au rezultate. : ))).
P.S. Ronaldo Deaconu asta e un fel de nu stiu ce. A dat si el cateva pase bune si doua goluri in Liga 1 si gata : la Dinamo! Probabil ca voiau sa il ia gratis si sa-l marite pe cateva sute de mii. Hahaha, hahalerelor! Cum ar spune un binecunoscut personaj al fotbalului autohton.
Sursa foto : gsp.roArticolul 'Liga 1 la inceput de 2018 – Concordia Chiajna' nu are nici un comentariu

Fii primul care comenteaza acest articol!

Scrie ceva despre acest articol

Adresa de email nu va fi publicata.

Web development by Roweb

Blog de fotbal online