Liga 1 la inceput de 2018 – ACS Poli Timisoara

Expectativa, minune, antrenor valoros si carismatic, jucatori mai valorosi, uneori lipsa de orizont, suporteri mai multi. Cam asa se poate descrie Poli Timisoara. Echipa care a reusit o minune sezonul trecut, o minune peste care parca am trecut prea usor. Prea usor probabil si din cauza faptului ca nu s-au rezolvat problemele financiare, care uneori cred ca ii ameninta insasi existenta.
Chiar si in aceste conditii, Timisoara a reusit niste transferuri bune in aceasta vara. Iar aceasta reusita dezvaluie o data in plus disperarea fotbalistilor romani, care accepta un salariu mic si pe care il vad selectiv, sperand la un contract undeva intr-o tara in care, chiar daca nu castiga neaparat multi bani, sunt platiti la timp si nu sunt mintiti in fiecare luna. Au venit Tiganasu si Alexandru Ciucur de la Iasi, Vasvari si Alex Muntean, care mi se pare si cel mai reusit transfer, un jucator care poate juca titular la multe dintre echipele campionatului. Au plecat si altii cu scandal (Soljic dupa meciul nefericit cu FCSB si Mailat, care s-a dus la CFR dupa nu stiu ce memoriu, lucru care a starnit mania chiar si lui Nea Popica).
Cel mai bun transfer insa ar trebui sa fie mentinerea lui Ionut Popa. Dar, la ce oferte au antrenorii in ziua de azi, la numarul lor raportat cu numarul de echipe care au mai ramas in primele doua ligi, cred ca si el ar trebui sa fie multumit ca are echipa. De referinta este victoria senzationala impotriva Clujului, dupa ce au avut 4 – 0 la un moment dat si tumba lui Popa care ar fi fost si mai haioasa daca CFR reusea sa egaleze pe final.
Cu participatiunea a doua echipe nou-promovate, Sepsi si Juventus (doua echipe atat de slabe asa um rar ne-a fost dat sa vedem in prima liga, iar asta se intampla in conditiile in care avem o competitie ce se vrea concentrata, cu doar 14 echipe), cred ca toata lumea poate fi de acord ca Timisoara nu va retrograda. Cred ca nea Popica va reusi sa duca Poli acolo unde ii este locul, desi, fiind o echipa nou infiintata, asta e locul Timisoareai si nu cred ca isi poate depasi aceasta conditie prea curand.
Sursa foto : sptfm.roArticolul 'Liga 1 la inceput de 2018 – ACS Poli Timisoara' nu are nici un comentariu

Fii primul care comenteaza acest articol!

Scrie ceva despre acest articol

Adresa de email nu va fi publicata.

Web development by Roweb

Blog de fotbal online