Turul semifinalelor UCL

Saraca si in goluri si in fotbal saptamana de Champios League. “La anul iau campionatul si ma duc in Sampion Lig” cum ar spune stim noi cine. Asta ca o paranteza nefericita.
Realul nu a reusit sa inscrie pe Etihad Stadium insa pastreaza o sansa serioasa la calificare. Avantajul lui Aguero & co(sau Kompany)J)) este ca daca reusesc sa inscrie le trebuie doar un egal pentru calificarea intr-o finala istorica. Nu stiu insa cine sa poata marca de la City, in conditiile in care Aguero pare atins de un blestem (nu a marcat niciodata impotriva Realului), iar ceilalti pot fi usor neutralizati de Pepe sau noul recordist Sergio Ramos (472 de prezente in tricoul Realului). Lipsa lui Ronaldo s-a simtit din plin, salvatorul Realului din meciul cu Wolfsburg fiind accidentat. In rest, o semifinala mai slaba decat cealalta, ambele echipe putand spune ca au avut noroc la tragerea la sorti.
In partida de pe Vicente Calderon, Bayernul catalanului Guardiola nu a reusit sa marcheze in poarta lui Oblak. Un unu la zero in stilul déjà devenit carte de vizita pentru Diego Simeone. Un distrugator ca fotbalist, un distrugator ca antrenor. Are multe critici ca distruge fotbalul dar asta inseamna disciplina tactica si valoare. Duse pana foarte departe. Degeaba stai bine in teren daca nu ai valoare pe duelurile unu la unu si viceversa. Beneficiind de niste jucatori foarte buni, cum ar fi Griezzman, Koke, si o aparare senzationala, a reusit sa tina piept tavalugului german, care insa sezonul asta mi s-a parut putin in scadere de turatie. Greseala lui Guardiola de a-si anunta mutarea la City, niste jucatori care nu se integreaza (ma refer in special la Arturo Vidal), obsesia lui pentru posesie indiferent de felul ei, preferinta pentru fundasi buni si pe faza ofensiva dar cu lacune in faza defensiva imi par niste motive serioase pentru eventualele probleme de pe teren propriu din meciul urmator. Un gol in genul lui Messi al lui Saul, o bara a lui Torres care ar trebui sa fie un semn de alarma pentru contraatacurile lui Atleti pe fondul insistentei in ofensiva a nemtilor.
Lucrul pozitiv e ca nu s-a transat nicio calificare din meciul tur, returul aratandu-se in ambele semifinale extrem de interesant. Numai doua-s norocoase insa. Care vor fi?
Sursa foto : 101greatgoals.com

Articolul 'Turul semifinalelor UCL' nu are nici un comentariu

Fii primul care comenteaza acest articol!

Scrie ceva despre acest articol

Adresa de email nu va fi publicata.

Web development by Roweb

Blog de fotbal online