Sarbatori fericite!

Au venit Sarbatorile. Normal, si campionatul s-a terminat. Doar prima parte din prima parte. Mai lunga. Mai definitorie. Viata insa merge mai departe. Doi politisti isi parcheaza masina in spatele alteia parcate ilegal. Asteptand sa isi insuseasca prima (binemeritata din punctul lor de vedere) de Craciun. O batrana vinde patrunjel nefiscalizat. Spalatorii de parbrize te colinda. O activitate mai apropiata de varsta lor. Baietii de pe langa magazin sunt implacabil la locul lor. Aceeasi vestimentatie din care nu lipseste piesa de baza : “doza” de bere (odios si fara noima termen). Petarde sporadice pe care le poti procura doar cu pile, ca si medicamentele pe reteta. Un batran numara monede care insumeaza cincizeci de bani. Saracie sfasietoare dupa patruzeci de ani de munca si lipsuri comuniste. Popa umbla cu icoana binefacatoare incercand sa isi insuseasca aceeasi prima. Binemeritata, desi capitalul de imagine afectat dupa episodul Colectiv le-a afectat income-ul. Baba de la unu” ii sopteste prin usa securizata de zavorul cu lant ca nu ii da drumul ca nu are chitantierul la el. Facebook-ul e plin de porci. Cei care ii posteaza il critica pe Tiriac pentru vanatoarea de mistreti. Caldura mare pentru vremea asta. Incalzire globala votata de state puternice. Rezonanta Schumann. Doi teroristi vor sa dea mana cu Allah de Craciun si sa isi devoreze portia de virgine de pe lumea cealalta.Rasplata lor pentru evolutie. Tolontan a aflat ca focul de la Colectiv a pornit de la artificii. Maine un articol incendiar.
Tata Puiu doarme linistit la adapostul iconitelor. Viseaza cum Grigore da doua goluri Frantei si rezolva jumatate din calificare. Sumudica asteapta oferte in timp ce isi ia tensiunea. Aceasta ii creste alarmant cand citeste stirea despre De Amorim la Steaua. Reghe face strategii de cantonament si se culca. Nu mai are apa. Rednic se uita pe transfermarket. Trebuie sa isi refaca stocul de negri. Sparta trebuie aparata. Bogdan Stancu isi priveste satisfacut implantul de par. Are aderenta mai buna in duelurile aeriene. Marica trimite CV-uri. Toate incep cu 1 milion de euro. “Dodel” invata chineza. E surprins ca vine Criza la Beijing. El stia ca s-a terminat. Hagi se gandeste sa cumpere Real Madrid. Vrea sa il faca pe Ianis cel mai tanar capitan si din Primera. Galca pregateste discursul pentru prima infrangere a lui Espanyol cu el antrenor. Totul e mai greu acum. Nu il are pe Sanmartean.
 Tadici e suparat ca nationala de handbal nu mai merge ca pe vremea lui. El niciodata nu a pierdut cu Spania. Simona Halep iar primeste un premiu. Si culmea, pentru ea, nu pentru noi. Cata vanitate. Lucian Bute vrea un nou meci. Doroftei i-a spus ca il aranjeaza el cu Rudel Obraja. Trebuie doar sa cada in runda a doua.
Sarbatori fericite!

Articolul 'Sarbatori fericite!' nu are nici un comentariu

Fii primul care comenteaza acest articol!

Scrie ceva despre acest articol

Adresa de email nu va fi publicata.

Web development by Roweb

Blog de fotbal online