Otelul beton si Steaua cazatoare

Toata lumea se astepta la un scor fluviu (mare cam cat cel care trece pe langa Galati) dar, bineinteles, cliseul cu socoteala ne arata ca nu e doar o vorba in bataia vantului. Un meci care a adus putin cu Dinamo-Rapid, unii au atacat constant iar altii au inscris de fiecare data cand s-au apropiat de poarta. 
Cu un capitan in mare forma, Otelul a manageriat bine situatiile din teren si a reusit sa absoarba presiunea Stelei, sterila in prima repriza. Per general, Otelul a aratat bine, Cernat catalizand toate actiunile de atac, reusind asist-ul pentru autogolul lui Latovlevici. In rest, apararea s-a miscat bine, ajutata si de noroc, arbitrul nevazand doua penalty-uri destul de clare. 
Dar problema cea mai mare a Stelei nu a fost jocul Otelului si nici deciziile arbitrului. Cea mai mare problema a Stelei este ea insasi, daca imi permiteti personificarea. De la inceputul returului nu joaca nimic. De fapt, cam in tot acest sezon s-a mers din inertie, multe victorii, chiar daca au fost obtinute la scor mare, nu au reflectat jocul echipei. Incepand cu acea victorie impotriva lui Aalborg, in care am vazut cel mai mincinos 6 – 0 de cand urmaresc fotbalul, dupa care s-au crezut invincibili. 
Galca nu reuseste sa schiteze o echipa buna, se contrazice singur prin deciziile pe care le ia, unii jucatori cu care a inceput sezonul acum nu se mai regasesc nici macar pe foaia de joc. Intr-adevar Steaua a pierdut 3 jucatori dar, un joc cu o alta filozofie ar fi facut sa nu se simta lipsa lor. 
Latovlevici, care la ora jocurilor cu Chelsea era o solutie pentru multe echipe bune, acum nu arata nimic, si nu e vorba de valoare. Cred ca e vorba de sistemul de joc si viziunea antrenorului. Acei fundasi dreapta de conjunctura nu aduc un plus pe faza de atac, Bourceanu era un jucator pe care turcii au platit bani frumosi. Acum nici macar nu e in lot. Adi Popa isi arata limitele tot mai mult, profilul lui de echipa e una pe contraatac, unde isi poate valorifica viteza pe spatii, nu o echipa cu posesie in fata unor aparari supranumerice. 
Sa vedem insa daca acest meci va schimba ceva in economia clasamentului final, daca aceste trei puncte castigate de Otelul ii vor face sa scape de la retrogadare, iar cele trei puncte pierdute de Steaua ii vor „ajuta” sa rateze acest campionat. 

Articolul 'Otelul beton si Steaua cazatoare' nu are nici un comentariu

Fii primul care comenteaza acest articol!

Scrie ceva despre acest articol

Adresa de email nu va fi publicata.

Web development by Roweb

Blog de fotbal online