Maradona la sefia FIFA

Sa mor daca stiu de ce toti fostii mari jucatori de fotbal au un singur gand colectiv si obsesiv, si mai ales invariabil la batranete. Vor cu tot dinadinsul sa se faca de ras. Cred ca e ceva in fisa postului, ca tendintele de megalomanie la dictatori. Ca nebunia psihiatrilor.
Exemple : zeci, chiar sute. Incepand de la profetiile lui Pele, care erau deja celebre ca nu se infaptuiau (cea mai tare dupa mine a fost pe la inceputurile anilor 90 cand spunea ca o echipa din Africa neagra va castiga CM pana in anul 2000, si au reusit doar cativa, dar cu cetatenie franceza),  Maradona cu celebrele ceasuri Hublot 001 si 002 purtate la ambele maini simultan, Zenga facut de ras cu arogantele unui “baiat de oras” devenit patron de club in Romania, Maradona cand isi agreseaza “iubita”, Platini cu reoranduirea UCL in care s-a produs totusi un decalaj putin mai mare valoric din cauza suplimentarii locurilor disponibilie pentru echipele din vest, Maradona candidat la sefia FIFA. Maradona candidat la sefia FIFA?!
Iata ca, dupa cativa printi din teritorii cu statut si siguranta politica incerte, ca sa nu mai vorbim si de fotbal in zonele aferente, Maradona incearca sa isi depuna si el candidatura la sefia FIFA. Marturisesc ca nu stiu care sunt conditiile care trebuiesc indeplinite, sau daca trebuie indeplinite vreunele.
Din pacate, cred ca Maradona trebuie protejat mai mult, pentru ca aproape fiecare iesire in public se transforma intr-un subiect de gluma sau de peiorative.
Se pare ca nu avem un candidat serios dupa retragerea cosmarului cu nume predestinat, BLATter.

Articolul 'Maradona la sefia FIFA' are 1 comentariu

  1. 31 iulie 2015 -- 9:41 am Ciprian.

    Platini pare mai ok decât cancerul de Blatter.. Mai rău decât hodorog nu cred că poate exista..

    Raspunde


Scrie ceva despre acest articol

Adresa de email nu va fi publicata.

Web development by Roweb

Blog de fotbal online