Liga 1 la inceput de 2018 – CSM Iasi

CSM Iasi este una dintre surprizele acestei editii de campionat fara indoiala. Mai ales dupa exodul masiv de jucatori si dupa despartirea de tandemul care a reusit castigarea play-out-ului : Florin Prunea si Eugen Neagoe. Eugen Neagoe a reusit lucruri extraordinare la Iasi in sezonul trecut, fiind “recompensat” cu neprelungirea contractului. La fel si Prunea dar la el este alta poveste. Mai lunga si mai alambicata, care implica salarii, prime de instalare, declaratii in stilul caracteristic, amenintari cu judecata. Tipic genului de conducator care este Prunea.
Colericul si etern nemultumitul in materie de arbitraj Stoican a reusit sa formeze o echipa care pana nu demult avea sanse la play-off. Inca sunt dar situatia este mai mult posibila decat probabila. Cu un aliat pe masura in persoana secundului sau, Eugen Trica, alt personaj scandalizat de arbitraj si posedat de Zeul Fotbalului in timpul meciurilor, antrenorul celor de la Iasi a gasit cativa jucatori foarte interesanti. Ma refer la Cioinac (hahaha, asta e o gluma proasta bineinteles, Cioinac este copilul fotbalistic al lui Stoican, l-a avut si la Pandurii si a incercat sa il impuna si la Dinamo, cand a dat un autogol sau pe langa minge la primul si la singurul sau meci pentru echipa din Stefan cel Mare). Revenind la subiect, jucatorii de care este vorba sunt Jo Santos si Kamer Qaka. Doi jucatori extraordinari, de care toata lumea s-a mirat. Mai ales Qaka a jucat foarte bine, lucru care l-a facut sa debuteze si nationala Albaniei, recenta noastra cunostinta de la Euro. Si Pantiru s-a miscat bine, Andrei Cristea inca este unul din liderii echipei si marcheaza goluri, cuplul de fundasi centrali este acelasi : Mihalache – Frasinescu.
8 victorii a reusit Iasiul, au reusit sa ii invinga pe Dinamo, pe Astra si sa le fure si 4 puncte Stelei. In rest victorii normale unele, dar si rezultate proaste cu unele echipe slabe. Una peste alta un parcurs bun, la care putini se asteptau.
Iasiul ne arata ca exista viata si dupa Prunea, ne arata ca fotbalul merge inainte indiferent de schimbari, ma refer la conducerea orasului, la conducerea clubului, la staff-ul tehnic, la jucatori.
Sursa foto : gsp.ro


Tag-uri: , ,


Articolul 'Liga 1 la inceput de 2018 – CSM Iasi' nu are nici un comentariu

Fii primul care comenteaza acest articol!

Scrie ceva despre acest articol

Adresa de email nu va fi publicata.

Web development by Roweb

Blog de fotbal online