Liga 1 – etapa 8 de play-off

O etapa cu cele mai normale rezultate care ar fi putut fi. Primele doua locuri au invins ultimele doua locuri, iar locurile trei-patru au facut egal.
Steaua a reusit sa invinga Viitorul pe teren propriu cu 3 – 0. O victorie pe care o asteptam a fi fara probleme, in fata unui adversar modest, lipsit de motivatie, care nu putea uita favorurile pe care le-a primit de la marea noastra campioana. Care, de cand are parte de arbitraje corecte urla din toti rarunchii ca este dezavantajata. De la o decizie controversata pana la pierderea campionatului din aceasta cauza e cale lunga. Si o penibila incercare a-ti masca neputinta.
Dinamo si Pandurii au reusit sa ii consolideze locul doi Stelei prin egalul de la Severin. Resuspendatul Iordanescu jr., care ne declara ca este foarte bun si stie si el asta, insa nu chiar asa incat sa deranjeze, nu a reusit sa il invinga nici de data asta pe Rednic, care mai ciupeste un punct in nota intregului sezon.
Astra primeste un penalty la Tg. Mures, dupa cum era de asteptat. Si o eliminare la ASA era de asteptat. A fost Gabi Matei de data asta. Gorobsov a marcat un gol spectaculos, singura faza reusita a muresenilor in acest meci. George Ciorceri ne mai da cate o declaratie in care nu supara pe nimeni. Sumudica pe de alta parte, sigur de castigarea campionatului, canta si face show la interviuri, incercand sa para un personaj pitoresc. De multe ori ii iese, insa linia de demarcatie cu penibilul e foarte fina.
Cum spuneam la inceput, rezultate normale. Astra isi mentine diferenta fata de Steaua, avand nevoie sa nu piarda un meci din doua ca sa castige un titlu in premiera. Dinamo si Pandurii merg cap la cap. Un plus pentru Pandurii e ca Dinamo e angrenata inca in cupa, un plus pentru Dinamo e ca Pandurii mai are de jucat cu primele doua locuri.
Sursa foto : prosport.ro

Articolul 'Liga 1 – etapa 8 de play-off' nu are nici un comentariu

Fii primul care comenteaza acest articol!

Scrie ceva despre acest articol

Adresa de email nu va fi publicata.

Web development by Roweb

Blog de fotbal online