Galca la Espanyol

Dupa ce l-am comparat un sezon Reghe, in care tot timpul l-am inferiorizat, l-am apostrofat pentru nebunia din meciul cu Ludogoret, in care a scapat printre degete o calificare care in mod normal nu ar fi trebuit sa fie cu probleme, iata ca antrenorul Costel Galca a prins un tren extrem de bun. Sper sa reuseasca sa stea in el cat mai mult, si sa coboare la statia dorita. 

Al doilea antrenor roman in Primera. O performanta mare, un teren minat dar pe care toti isi doresc sa calce. Il felicit in primul rand ca a asteptat si nu s-a aruncat in cautarea oazelor din deserturile arabe, probabil sfatuit ca acolo conducatorii de cluburi il fac si pe Gigi Becali gelos. In „arogantele” pe care le fac cu angajatii lor.Un contrabandist marunt in comparatie cu un mare cap al lumii mafiote. 
Pe de alta parte, si faptul ca a fost un jucator cu un CV bun in Primera, la fel ca si primul antrenor de aici, Cosmin Contra. E bine sa ai contacte unde trebuie, pentru ca la un moment dat intri si tu in niste calcule. 
Doua victorii la limita, dar doua victorii consecutive. E bun inceputul dupa parerea mea. Desi adevaratele teste sunt cu echipele mai bune, cum ar fi urmatoarele doua meciuri, cel cu Sevilla si cel cu Barcelona. 
Interesant este insa faptul ca un antrenor cu toate trofeele interne castigate, nu mai este dorit la o echipa, fiind preferat altcineva care pana cu doua-trei saptamani inainte isi cauta inca un angajament ca fotbalist. Astea sunt lucruri de neinteles, dar care tind sa devina normale in Romania. Daca pentru Steaua nu a fost bun, este pentru Espanyol. Acum imi vin in minte cazurile a atator jucatori refuzati pe cand erau foarte tineri de echipele noastre, pe varii motive, care ulterior au jucat la echipe de top din Europa, si culmea, fara sume de transfer. 
Imi doresc pentru Galca sa gestioneze bine situatia de la Espanyol si sa ramana cat mai mult timp acolo. Pentru ca, dupa cum bine stim, acolo se demit mai greu antrenorii, si sunt lasati sa isi faca treaba. Succes! 

Articolul 'Galca la Espanyol' nu are nici un comentariu

Fii primul care comenteaza acest articol!

Scrie ceva despre acest articol

Adresa de email nu va fi publicata.

Web development by Roweb

Blog de fotbal online