Fotbalul…

Fotbalul. Ne plangeam ca nu vedem meciuri la televizor. Dupa ne plangeam ca vedem prea multe. Acum iar ne plangem ca nu vedem, dupa ce am aflat cu stupoare ca Digi nu mai transmitele cupele europene. Ne mai raman Gigi Becali (reintrat in forta in valtoarea scandalurilor si prostului gust), Mirel Radoi (a carui echipa arata in antiteza cu fostul capitan al Stelei, care critica tot fotbalul romanesc dar nu constientizeaza ca datorita situatiei din el este antrenor fara diploma, si in prima divizie), Mircea Rednic (care si-a facut o pasiune de a renunta la jucatori, mai ales cei cu comisioanele incasate de altcineva), Grozavu (cu iesirile lui de smecheras de provincie), Sumudica (cu alura si costumatia demne de un antrenor de liga a treia), Nea Puiu (cu iconitele si ideile fixe), Nationala (care arata rau, nefiind in stare sa invinga nici Ungaria, nici trompeta grupei, intr-un meci pe care l-as fi dorit primul de la baraj), Ronaldo si Messi (care bat toate recordurile pe plan intern), Serie A (care a dat ultima finalista de UCL, dar sigur va ajunge in haos pe mana lui Allegri dupa modelul Milan), lipsa de identitate a fotbalului englez (chiar si dupa investitii masive). 

Referitor la jocuri, nu stiu ce sa mai spun, terne, la noi in campionat dupa ce vor cadea ploile, vom vedea o mixtura de fotbal de plaja cu patinaj artistic (doar ca punctele vor fi date pentru cazaturi cat mai spectaculoase). 
Ca alternative, am vazut ca a inceput campionatul intern de handbal dar, chiar si dupa investitiile importante in staff si jucatoare, pierdem prostesc in cupele europene. 
In rest, cupa mondiala de rugby unde i-am vazut pe stejari plecand deghizati in daci (o idee buna de marketing in fond, dar ni se va linisti rapid spiritul razboinic, pentru ca ne asemanam cu dacii doar prin consumul de alcoolice), si campionatul european de baschet sau ce dracu e, unde inca nu am inteles de ce niste barbati de doi metri nu au voie sa se atinga, si unde am aflat cu aceeasi stupoare ca in cazul nedifuzarii UCL ca Tony Parker e francez, basca si format la PSG:))))))))))). 
Dar, in final, pentru fotbal nu exista alternative. 

Articolul 'Fotbalul…' nu are nici un comentariu

Fii primul care comenteaza acest articol!

Scrie ceva despre acest articol

Adresa de email nu va fi publicata.

Web development by Roweb

Blog de fotbal online