Canibalul Suarez l-a gatit pe aventurierul Luiz cu legume (gasite tot in apararea PSG-ului)

Ieri seara am asistat din punctul meu de vedere la confirmarea valorii a doi fotbalisti de prim plan. Unul, scandalagiu, nervos, mustind de dorinta de a castiga de fiecare data, pe care frustrarile date de nereusite il fac sa depaseasca de multe ori limitele. Si cele sportive si cele nesportive. Celalalt, un jucator ajuns mai sus decat calitatile lui, supraevaluat, apreciat pentru niste executii bune, dar sporadice, si care nu au nicio legatura cu ce trebuie sa faca el pe teren. 

Dupa cum v-ati dat seama, primul este Luis Suarez, atacantul care a inscris doua goluri dupa ce i-a aratat lui David Luiz, adversarul sau direct, cine este seful pe teren, si, in meciul de aseara, si al Barcelonei. 
Suarez a ajuns in sfarsit la o echipa demna de potentialul sau, cu tot respectul pentru Ajax sau Liverpool. Nu erau echipe de nivelul lui Suarez. La momentul asta cam Realul si Bayernul ar mai fi. Ma bucur pentru el, pentru ca este un jucator care trebuia sa faca acest pas mai demult. Daca ar mai fi ramas la Liverpool risca sa se plafoneze in cei cativa ani pe care ii mai are de jucat fotbal la cel mai inalt nivel. 
Circul mediatic facut de Evra, cand l-a prins ostentativ de mana nu mi-a placut, nici cand sarea ca un bezmetic in fata lui dupa ce au castigat, numai ca sa-l provoace. Despre circul facut de Chiellini nu poate fi spus nimic. Omul avea dreptate. Numai ca a fost o suspendare putin cam drastica. Un cot sau un pumn in gura se pedepseste cu mai putin. Iar cine a jucat fotbal stiu ca aceste lucruri murdare sunt in arsenalul fiecarui atacant. 
De cealalta parte, David Luiz si-a aratat carentele si lipsa de ratiuni tactice in acele faze. S-a repezit la minge in loc sa il tatoneze pe Suarez si asta invata primul lucru un fundas la centrele de copii si juniori. Niciodata nu te repezi la adversar cand are mingea, ca daca te dribleaza, te autoelimini din faza. O prestatie jenanta, care mi-a adus aminte de semifinala turneului brazilian, cand Germania a facut instructie cu nationala cariocas. 
Din nou ma repet, Mourinho, care este un tehnician desavarsit si adept al jocurilor castigate de aparare, nu l-a lasat degeaba sa plece. Acum se vad rezultatele, desi Chelsea a fost eliminata chiar de PSG, iar David Luiz a inscris. Din pacate aceste reusite se uita la primul meci de acest gen. 
Acum, cred ca returul nu mai are nicio surpriza, un PSG inscriind trei goluri pe Nou Camp e greu de crezut si chiar mai greu de vazut. 

Articolul 'Canibalul Suarez l-a gatit pe aventurierul Luiz cu legume (gasite tot in apararea PSG-ului)' nu are nici un comentariu

Fii primul care comenteaza acest articol!

Scrie ceva despre acest articol

Adresa de email nu va fi publicata.

Web development by Roweb

Blog de fotbal online