Apune Steaua „Reghelui”?

Ati remarcat cum si-a schimbat discursul marele antrenor de cand a revenit la Steaua si pana acum? „The special one” in varianta mioritica. Si aidoma mandrului ciobanas din poemul folcloric „national”, devine depresiv si resemnat in fata mortii. 

Daca la inceput batea si umilea pe toata lumea, acum ne spune ca toate echipele din play-off sunt favorite. 
De cand a inceput sezonul de primavara, Steaua nu arata nimic. Prima „Stea” a lui Reghecampf arata proaspata, solida, musculoasa. Cea de acum : obosita, blazata, automultumita.  
S-ar putea insa ca principala problema sa fie tocmai transferurile in care si-au pus baza atat patronul, exuberant pe alocuri cand vorbea de ele, cat si antrenorul, mai putin exuberant dar mai motivat financiar probabil, presupunand ca toti au contracte de impresariere cu sotia lui. 
Enache mi se pare un jucator bun de contraatac si de spatii largi. La Steaua nu cred ca va avea ocazia sa isi puna in valoare viteza. 
Tamas cred ca a cam terminat benzina de curse ca sa zic asa, cea cu cifra octanica de peste 110, iar cea normala nu il ajuta nici macar in liga 1. 
Marica, si el vrea dar nu poate. Cred ca tot o echipa de contraatac il prinde. Nu stiu. Comparativ cu Golubovic a fost net mai slab. Bosniacul i-a aratat cum se castiga dueluri aeriene, cum se lupta cu fundasii adversi, si chiar si cum se marcheaza. Ma asteptam la o diferenta mare de valoare intre el si restul campionatului dar nu prea e niciuna. 
Timo Gebhart mi se pare bunicel. Tupeu in joc si implicare. Fata de Chipciu, care evident trece prin cea mai proasta forma a carierei, este mai eficient in joc, mai capabil sa creeze pericol.
Radoi a avut si ghinion de multe ori, si imi vin in minte numai meciurile cu Astra, cel in care au fost privati de trei goluri, si celalalt in care au luat gol in ultimul minut la un corner.
Cu Reghe insa criza se adanceste, transferurile avand pana acum efectul invers. 

Articolul 'Apune Steaua „Reghelui”?' nu are nici un comentariu

Fii primul care comenteaza acest articol!

Scrie ceva despre acest articol

Adresa de email nu va fi publicata.

Web development by Roweb

Blog de fotbal online