Dedicatia lui Ganea

Daca tot s-a vorbit despre Torje ca ar fi prototipul fotbalistului roman dupa declaratiile impotriva lui Daum, cred ca si pe Ganea il putem incadra intr-un tipar destul de frecvent intre fostii fotbalisti romani.
Acest tip de fost fotbalist roman e gras (pentru ca e lenes si neglijent cand vine vorba de aspectul sau fizic), de obicei este antrenor dar munceste doar cateva luni la cativa ani, este agramat si fidel limbajului de lemn (“a fost un meci CARE trebuia sa-l castigam, nu am fructificat ocaziile CARE le-am avut, ei au avut DECAT o ocazie”), este nationalist cand este intrebat daca trebuia un roman antrenor pentru ca aspira si el la acest statut pe care, probabil, nu il va avea niciodata. Aaaa, stati putin, era sa uit esenta : ii place sa dea dedicatii.
Ma refer bineinteles la Ganea si la dedicatia catre Burleanu la o emisiune pe la Dolce. Sunt convins ca stiti filmuletul, care pe mine unul m-a cam lasat fara cuvinte. In acelasi timp m-a distrat, ma gandeam cum face Ganezul la nunti, daca nici la emisiune nu se poate stapani de la dedicatii.
O distractie superficiala, pentru ca, in profunzime este o mare problema. Acest circ mediatic facut de toata lumea din fotbal scoate la suprafata de multe ori incultura, prostia, rautatea, invidia, mahalagismul, apucaturile de mafioti de cel mai jos rang si nu face decat ca cealalta opinie publica, cea care nu urmareste neaparat fotbal, sa isi consolideze parerea foarta proasta pe care o are fata de oamenii din fenomen si chiar si fata de cei care il urmaresc.
Si, pana la un punct, toti oamenii din fotbal merita aceasta aceasta eticheta, nu doar fotbalistii sau fostii fotbalisti. Pentru ca majoritatea sunt niste caricaturi a ceea ce au fost pe terenul de joc.
Sursa foto : libertatea.ro

Ionel Ganea în centrul atenției! Mesaj pentru Răzvan Burleanuwww.dolce-sport.ro

Posted by Dolce Sport on 7 Septembrie 2017


Articolul 'Dedicatia lui Ganea' nu are nici un comentariu

Fii primul care comenteaza acest articol!

Scrie ceva despre acest articol

Adresa de email nu va fi publicata.

Web development by Roweb

Blog de fotbal online